Op zoek naar optimaal zitcomfort? Dat vind je bij Baenks banken!

Ben je toe aan een nieuwe bank? Misschien ben je net uit de kleine kinderen en kun je eindelijk je bank vol vlekken vervangen. Of zijn je kinderen het huis uit en heb je zin in een nieuw interieur. Wie weet is het wel de eerste bank die je koopt. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een bank. Jouw ideale nieuwe bank vinden wordt een feest als je voor Baenks banken gaat. Dit meubelmerk steekt met kop en schouders boven veel andere merken uit en dat is niet voor niks. Zitcomfort staat centraal en elk model wordt met aandacht voor kwaliteit en stijl ontwikkeld. De andere voordelen van banken van deze mooie producent? Je leest ze hier!

Stel zelf je bank samen

Een van de grote voordelen als je kiest voor Baenks banken is dat je zelf je eigen bank kunt samenstellen. Van de materialen tot de stijl. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende stoffen en de banken zijn er in verschillende modellen. En wat helemaal fijn is, je kunt je eigen model samenstellen. Wil je een simpele tweezitter? Dat wordt met plezier voor je gemaakt. Liever een hoekbank voor 5 personen? Ook dat kan. Als jij weet wat je wilt dan zal Baenks je droom waarmaken. Bij deze leverancier vind jij altijd de bank van je dromen. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Die is top. Kwaliteit is de basis van elk model.

Zitcomfort staat op 1 bij Baenks banken

Bij Baenks banken is het zitcomfort de basis. Elke bank die de ontwerpers ontwikkelen moet heerlijk zitten. Niet voor even, maar voor jaren. De modellen worden speciaal gemaakt met als basis optimaal zitcomfort. Of je nu groot ben of klein. Er is altijd een model te vinden dat bij je past. Je kunt een bank kiezen waar je goed rechtop kunt zitten of een bank waar je lekker op onderuit kunt zakken. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Als je kiest voor een hoekbank dan kun je heerlijk zitten en liggen, afhankelijk van waar jij op dat moment zin in hebt.

Stoer en eigenzinnig

De Baenks banken kenmerken zich door het goede zitcomfort en zeker ook door het eigenzinnige karakter. Het zijn modellen met een uniek design. Als je het merk eenmaal kent haal je zo de modellen van dit merk uit een hele reeks foto’s. De modellen zijn stoer zonder lomp te worden. Ze vormen een mooie eyecatcher in je huis.

Baenks banken en bijpassende fauteuils

Ben je geslaagd in het kiezen van Baenks banken en wil je meer? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit merk heeft de mooiste fauteuils die passen bij de banken die ze maken. De stoelen zitten net zo lekker en zijn qua design net zo eigenzinnig als de grote zit varianten. Je kunt kiezen voor een model in dezelfde stijl of juist een model dat anders is. Daarbij kun je nog spelen met de bekleding. Passend of juist contrasterend. Kijk ook eens naar de Richmond meubels als je toe bent aan een nieuw interieur!